Rasmus Højlund kom på måltavlen i 3-2 sejren over Newcastle og i sæsonens sidste spillerunde skal Manchester United møde Brighton. Vi har set nærmere på oddsene for Brighton - Manchester United samt specialspil for Rasmus Højlund.



Manchester United-spillerne lukker ned for Premier League 2023/2024-sæsonen, når de søndag møder Brighton. Det har været en svær sæson for De Røde Djævle og der er rygter om et skifte på managerposten.

Mon ikke den nye ledelse i Manchester United vil være aktive på transfermarkedet denne sommer og det kan dermed være sidste Premier League-kamp i United-trøjen for flere af spillerne; heriblandt Christian Eriksen, der ikke har slået til under manager Erik ten Hag.


Kan Rasmus Højlund slå til mod Brighton?

Brighton er oddsfavorit hos bookmakerne og Manchester United har sikkert fokus på den kommende FA Cup-finale mod Manchester City den 25. maj på Wembley.

Rasmus Højlund står noteret for 9 mål i Premier League og hans fart kan blive nøglen til at udfordre Brighton-forsvaret. Der er kickoff søndag den 19. maj kl. 17.00.
.

Rasmus Højlund

Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Rasmus Højlund odds - mod Brighton

Special Højeste odds Bookmaker
Rasmus Højlund scorer i kampen 2,90
Rasmus Højlund får kort i kampen 7,00
Rasmus Højlund scorer første mål i kampen 6,25
Rasmus Højlund scorer mindst 2 mål 11,00
Over 0,5 skud på mål 1,70
Under 0,5 skud på mål 2,02

Rasmus Højlund stats for Manchester United

  • Antal kampe i Premier League 2023/2024: 29 kampe
  • Antal kampe i startopstilling: 25 kampe
  • Antal mål: 9 mål

Kritik af Rasmus Højlund

Manchester United indtager en skuffende 8. plads i Premier League og der er kommet mange kritiske kommentarer omkring Rasmus Højlund, der har gang i en ustabil debutsæson.

Rasmus Højlund har scoret to gange for Manchester United i de seneste kampe og han har svært ved at komme til målchancer, da samarbejdet med holdkammeraterne endnu ikke har fungeret optimalt.

Det er vigtigt for det danske landshold, at Rasmus Højlund kommer til EM 2024 med masser af selvtillid og helst også med mål i støvlerne, så de sidste ligakampe og ikke mindst FA Cup-finalen den 25. maj på Wembley mod Manchester City er vigtige for den unge angriber.

- Jeg tvivler på om Rasmus Højlund er den verdensklasse 9'er, som Manchester United behøver. Der er ikke noget i hans spil, som skræmmer forsvarsspillerne. Højlund er ikke hurtig nok, og han mangler også færdigheder og klogskab til at bidrage med 'wow'-faktor.

  • Fodboldekspert Danny Murphy i Daily Mail d. 12. maj

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange mål har Rasmus Højlund scoret for Manchester United?

Rasmus Højlund har i alt scoret 15 mål for Manchester United i 2023/2024 sæsonen. Heraf er 5 mål scoret i Champions League-turneringen, mens Højlund scorede sit første mål i Premier League i 18. spillerunde i 3-2 sejren over Aston Villa (26. december).